Danas su u braku pet godina, a u to vrijeme bili su tinejdžeri koji se nisu poznavali.

Bračni par kaže da je njihova veza bila „zapisana u zvezdama“, nakon što je muž uočio sebe na jednoj njenoj fotografiji od prije 18 godina, kada se još nisu poznavali.

Je, koji danas ima 35 godina, i Ksue 2000. godine su sa svojim porodicama posetili su Kingdao u istočnoj Kini. Danas su u braku pet godina, a u to vrijeme bili su tinejdžeri koji se nisu poznavali.

Fotografija prikazuje mladu Ksue u bijeloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je kaže kako ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala istog dana, na istom mestu.

– Kad sam vidio fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po cijelom tijelu. To je bila moja poza za fotkanje – rekao je za „Sina News“ i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama.

Više saznajte na izvornom linku: – PROŠLI SU ME TRNCI PO CIJELOM TIJELU: Muž našao ovu ženinu sliku od prije 11 godina, kad je vidio jedan detalj UMALO SE ONESVIJESTIO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.