Jutros su u Sanskom Mostu provaljene prostorije OO SDA Sanski Most, koje se nalaze na Trgu Ljiljana.

U namjeri da se održi hitna sjednica Izvršnog odbora ove stranke u Sanskom Mostu, a zbog novonastale situacije u vezi sa hapšenjem Asima Kambera i njegovih saradnika, nekoliko lica bilo je primorano da provali u prostorije stranke.

Zatečeni u situaciji da ključeve stranke u Sanskom Mostu ima očito samo njen vlasnik, uhapšeni Federalni zastupnik Asim Kamber, preostali članovi Izvršnog odbora koji jučer nisu privredeni, zajedno sa predsjednikom stranke Mensurom Seferovićem, morali su na ovaj način ući u svoje prostorije.

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA jučer nisu izvršili pretres prostorija SDA stranke, tako da se ovaj događaj može dovesti i u vezu eventualnog uklanjanja dokaza.

Izvor: Sanainfo

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.