BLIZANCI:

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu, mnogi pripadnici ovog znaka zapravo umiju da koriste i mozak za vrijeme sek*a, što ne može da odmogne. Međutim, njihov problem je što na kraju sve ostane samo na priči i lažnom hvaljenju. Uglavnom se sve svede na dva minuta, a ne dva sata. Istinski bezgranična sebičnost mnogih pripadnika ovog znaka se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. Ženski pripadnici znaka mahom imaju uspješan se*s, osim ukoliko imaju tendenciju za vječnom predigrom i da pri tom izigravaju neukroćenu goropad.

 

STRIJELAC:

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strijelac je po default-u avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv-tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja.

 

Dakle loši ili nikakvi sek*ualni odnosi ovdje proizilaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i pretjerane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali i konvencionalnim jačim snošajem. Kada im to nije po volji Strijelčevi gledaju da se što prije sve to završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira. Oni tipičniji jednostavno odu i za vrijeme samog sek*a, osim ako im platite da ostanu još malo.

Takođe teoretisanje je pretjerano ili naprotiv totalno nepominjanje teme, a gola praksa je ono što ovde, ne uvijek, ali jako često fali. Ne brinite, niste vi najgori u sek*u, ima još jedan gori.

 

RIBE:

Mnogi astrolozi odbijaju da nabrajaju kao ovaj (inače jako emotivno dubok,senzualan i sek*ualan znak) ne uspijeva i pravi propast u ljubavi, a pogotovo u sek*u.

Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna. Sadistički prizivaju sadizam jer su u suštini mazohisti. Podbacivanje u sek*u im je kao i u mnogim drugim stvarima-žrtva. Često sve upropaste do kraja. To je znak koji najviše uživa, ali i pati u “sek*u sa emocijama” i to važi za oba pola.