U javnost je procurila prva fotografija Ronaldinha (39) iz paragvajskog zatvora. Podsjetimo, Brazilac i njegov brat su nedavno uhićeni jer su pokušali s lažnim dokumentima ući u Paragvaj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Njihovi su se odvjetnici žalili i zatražili da ih se pusti u kućni pritvor, no sutkinja Clara Ruiz Diaz je odlučila da Ronaldinho i njegov brat ipak moraju u istražni zatvor. Razlog je taj što nije dobila dovoljno detalja o kući u kojoj bi se braća nalazila pa smatra da bi mogli biti u prilici da pobjegnu.

O SVOME KLIJENTU

Ronaldinhov odvjetnik: On je naivna budala, ne zna što radi

Paragvajski novinar Hernan Rodriguez na Twitteru je objavio fotografiju nekada omiljenog nogometaša diljem svijeta.  Iako je u zatvoru, Ronaldinho i dalje ima prepoznatljiv osmijeh na licu.

MUY FUERTE | Así se encuentra Ronaldinho Gaúcho en la Agrupación Especializada. Eso si, sin perder su peculiar sonrisa 🔟🇧🇷 pic.twitter.com/SXEwv1VHIF

— Hernán Rodriguez (@HernanRSotelo) March 8, 2020

Trenutačno se nalaze u sjedištu paragvajske policije, na najvišem katu postaje. Ondje inače zadržavaju teške kriminalce poput dilera drogom.

U Paragvaju je najduži period za istragu nekog slučaja šest mjeseci, no ovo bi ipak moglo biti puno kraće, ovisno o tome kakve dokaze za nevinost pronađu odvjetnici poznatog bivšeg nogometaša i njegovog brata.


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Prva fotografija Ronaldinha iz zatvora u Paragvaju / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.