Lupat će se po glavama Istrijani od Zagreba do Pule. Sat vremena su vrhunski obuzdavali jalovu Lokomotivu i bili bolja momčad, a onda sve prosuli u samo dvije minute. Istra je kod Lokosa pala u dvominutni zimski san, a Myrto Uzuni postao junak večeri u Kranjčevićevoj.

Bila je to prva utakmica 22. kola Prve HNL, a riješena je u ove dvije brze epizode…

1-0 Uzuni (63’) … kiks pulske obrane, Myrto Uzuni je ostao posve sam na Istrinom ‘petercu’ nakon Karačićevog slobodnjaka zdesna pa mirno, kao na lakšem treningu, desnicom poslao loptu u mrežu iza Čondrića.

2-0 Uzuni (66’) … korner s desne strane, malo ‘glavometa’, a Istrani su opet ‘na pauzi’ pa im Uzuni u dvije minute trpa dva gola, ovaj put glavom sa dva-tri metra od gol-crte!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Lokomotiva se mučila daleko više nego što je planirala, ali osvojila je ta tri ‘unaprijed upisana’ boda i ostaje u najozbiljnijoj mogućoj kandidaturu za europski plasman.

Istra je u grozničavoj borbi za opstanak, a u takvoj si priči dečki Ivana Preleca ni u kojem slučaju ne smiju dozvoljavati ‘odlaske na trominutne pauze’ kakav su imali u petak u Zagrebu.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Prva HNL, 22.kolo: Lokomotiva-Istra 2-0 / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.