U nedjelju će projekt Davida Beckhama (44) napokon zaživjeti. Inter Miami igrat će svoju prvu utakmicu u MLS-u protiv LAFC-a. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Beckham je s ovom idejom krenuo još prije šest godina, a sada će ju napokon realizirati. 

– Prva lopta na utakmici ovog vikenda za mene će biti uspjeh. Ali ne želim da stane na tome i ne želim u ovome nekoga tko je tu prolazno. Želim da moja djeca jednoga dana mogu reći: ‘Moj tata je stvorio ovaj klub’ – rekao je Beckham.

– Ovo je bilo zaista dugo putovanje. Nisam nikada mislio otići od ovoga projekta, ali je bilo trenutaka kada sam mislio da se ovo neće dogoditi. Uvijek sam volio izazove. Nisam mogao zamisliti koliko će ovo biti veliki izazov, čak i postavljanje pločica i tuševa – priča bivši engleski kapetan na presici otvaranja 25. sezone MLS-a u New Yorku.

Priznao je i dvostruki osvajač MLS-a s LA Galaxyjem da ne bi sve to uspio sam. Prijatelj rođen u Miamiju, poduzetnik, pomogao mu je u realizaciji njegove franšize.

– Jorge Mas je preokrenuo naš put. Ja nisam iz Miamija, ja sam iz istočnog Londona. Ne bih nas nikuda doveo  – priznala je legenda engleskog nogometa.

Poduzetnik je sa svojim bratom Joseom Beckhamu pomogao s pregovorima na domaćem terenu kojega Beckham ipak nije tako dobro poznavao.

 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Prva utakmica za Inter Miami: ‘Činilo se da nećemo zaigrati’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.