Svjetski boksački prvak, Errol Spence Jr. zadržan je na intenzivnoj njezi nakon prometne nesreće koju je doživio u Dallasu u svom Ferrariju koji se nekoliko puta prevrnuo.  

Kralj velter kategorije nije bio vezan sigurnosnim pojasom te je izletio iz automobila koji je još uvijek bio u velikoj brzini.   Errol je odmah prevezen u bolnicu, a uskoro su došle i detaljnije informacije o mogućem uzroku nesreće. Naime, Errol je prije nesreće objavio video na Instagramu gdje se vide njegovi prijatelji u noćnom klubu što je odmah pobudilo ideje o uzroku tragičnog događaja.

Foto: YouTube

– U 2:53h ujutro Ferrari je velikom brzinom skrenuo s ceste i prevrnuo se nekoliko puta oko svoje osi izbacivši vozača koji nije bio vezan izvan vozila. Uzrok nesreće je u ovom trenutku još uvijek nepoznat – stoji u policijskom izvješću. 

Bijeli Ferrari bio je jedini auto koji je sudjelovao u nesreći, a vozač je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu. Iako se nalazi na odjelu intenzivne njege, pravo je čudo da nije slomio niti jednu kost na tijelu. 

Foto: YouTube

U profesionalnoj karijeri Spencer je neporažen. Ima 26 pobjeda u 26 borbi, od čega čak 21 nokautom. Posljednji protivnik kojega je svladao bio je Amerikanac Shawn Porter kojeg je dobio ocjenama sudaca, a borba je prozvana “jednom od najboljih ove godine”. 

Sjajno je svladao i bivšeg britanskog svjetskog prvaka, Kella Brooka u svibnju 2017 u 11. rundi, a Brook je ubrzo poslao poruku podrške svome rivalu.  

– Brz oporavak, šampione! Mislim na tebe i želim ti da se što prije oporaviš – napisao je Brook.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr