Muškarac iz Saudijske Arabije prve bračne noći izgubio je 300 hiljada dolara zbog pada dionica na berzi, a uz to je izgubio i mladu koja se razvela od njega još prije nego su se osamili, nakon što mu je stigla poruka na telefon u vezi gubitka dionica.

foto: Ilustracija

Mladić je prebačen do najbliže bolnice usljed psihološke traume.

foto: Ilustracija

Saudijske novine „Ukaz“ prenijele su na svojoj web stranici izjavu mladića Halida Abduhua da ga je „pohlepa i ne vršenje procjene rizika pretvorilo iz milionera u bankrota. 

foto: Ilustracija

Pored gubitka doma i mlade, ističe da je ‘vlastitim rukama srušio kuću’ i dodaje kako je njegov početak na berzi bio skroman a da je u samo nekoliko godina postao jako bogat, ali da ga je pohlepa učinila obijesnim i da nije naučio principe ‘upravljanja rizicima’ sve dok nije izgubio 300 hiljada dolara tj. blizu milion rijala u jednoj noći, dodajući tome i gubitak bračnog života.

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.