Milijana Bogdanović: Bila istovremeno s trojicom Printscreen: YouTube
Prvi momak Milijane Bogdanović: Bila je s trojicom u isto vrijeme

Postala popularna zahvaljujući ljubavnoj vezi sa 53 godine starijim muškarcem

Avaz.ba

Milijana Bogdanović je postala popularna zahvaljujući ljubavnoj vezi sa 53 godine starijim muškarcem Milojkom Božićem, a sada se oglasio njen prvi dečko Dule.

– Sve laže. Bila je u vezi s nama trojicom istovremeno. Gledala je samo ko koliko para ima, ko kakvu kuću posjeduje i imanje, a ko joj da najviše, kod njega je ostajala. Ja sam je se jedva riješio – ispričao je za “Scandal”.

Dule je Milijanu sto puta tjerao od kuće.

– Sto puta sam je tjerao od kuće, kao đavola da sam primio. Nisam je se mogao riješiti. Nije znala kako da ostane sa mnom, pa se dva puta pokušala ubiti. Prvi put je popila 14 tableta, da nisam bio kod kuće, stvarno je mogla stradati. Odvezao sam je u Hitnu, gdje su joj isprali želudac i ostala je na odjeljenju nekoliko dana. Nakon što smo je vratili kući, bila je mirna neko vrijeme, dok opet nisam rekao da mora se vratiti kući, pa je onda pokušala presjeći vene – kazao je Dule.

Medicinski papiri sve to dokazuju, ali i ožiljci.

– Kada sam je istjerao iz kuće, glavom je razbila prozor. Prijetila je da će prijaviti policiji da sam je pretukao, a non-stop je pare tražila od mene. Tvrdim da je slagala za silovanje sve. Dobar sam s čovjekom koji je optužen za silovanje, od njega je, također, tražila pare i govorila da će reći njegovoj ženi da je bio s njom. Kada joj više nije htio davati pare, onda ga je prijavila da ju je silovao. On se nije oglašavao jer je radio s automobilima nacrno, pa nije htio ulaziti u još veći problem, ali znam čovjeka. Zakleo mi se u rođenu djecu da je nikad silovao nije – zaključio je on priču šokantnim optužbama na račun Milijane.

(Autor: Avaz)