Zoki Šumadinac je tri puta pokušao da se ubije! Ovo otkriva njegova bivša supruga Dejana Radosavljević iz sela Junkovac.
Ona kaže da su sadašnjeg takmičara “Zadruge 3” seljani vadili iz septičke jame i dva puta skidali sa drveta na koji je htio da se objesi!

– Zoran je lud! Pokušao je nekoliko puta da izvrši samoubistvo. Prvi put je skočio u septičku jamu. Kad su ga vidjele komšije, jedva su ga izvukli. Drugi put je tražio konopac da bi se objesio o šljivu. Spasio ga je u posljednji čas jadan čovjek iz Natalinaca. I treći put su ga skidali sa nekog drveta. Ma to cijelo selo zna. On ja baš labilan – priča Dejana o svom bivšem mužu, s kojim ima sina tinejdžera.

Ona dodaje da je kontroverzni pjevač, koji je preko noći postao YouTube zvijezda, želio da sebi prekrati muke nakon što mu je otac saznao da je gej.

– Zoran voli muškarce, imao je seks sa njima. Kad mu je otac to saznao, mnogo se naljutio. Stalno su se svađali zbog toga, a Zoki to više nije mogao da izdrži, pa je htio da se ubije – priča Dejana, koja je uzburkala javnost šokantnom ispoviješću u kojoj je otkrila i da ju je Zoki tokom braka tukao i podvodio. Više o tome pročitajte OVDJE.

I Dejanina maćeha Gordana Radosavljević smatra da je njen bivši zet zreo za psihijatra.

– Ni poslije tri pokušaja samoubistva on nije želio stručnu pomoć. Mada čisto sumnjam da bi iko mogao da mu pomogne. Evo, on laže narod da je imao tri kliničke smrti, a u stvari je htio sebe da ubije – priča Gordana i dodaje da se pjevač zapravo bavi nadriljekarstvom.

– Izmislio je kliničke smrti da bi ubjedio ljude kako je imao kontakt s onim svijetom, pa kao zna da liječi i vača. Zamlaćuje narod, a sebi diže cijenu!

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba