Nakon što se zidar iz Bitolja i potpuni amater, kada je riječ o pjevanju, pojavio na grandioznoj sceni i zapjevao hit Šerifa Konjevića, bilo je jasno da se Bejhanu Ramovom smiješi uspješna pjevačka karijera.

Zahvaljujući nevjerovatnom pjevačkom talentu Bejhan je za kratko vrijeme postao miljenik publike i pravi profesionalac u svom poslu. Međutim, malo ko zna da je pobjednik ovogodišnje sezone “Nikad nije kasno” prvi put uzeo mikrofon u ruke. Naime, sve do samog pojavljivanja u popularnom šouu Bejhan nije imao priliku da nastupa sa orkestrom, a prvi put zapjevao je upravo u prvoj emisiji.

Zato je Bejhan riješio da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama objavi snimak sa prve tonske probe. Pogledajte kako je zvučao na početku takmičenja.

Prvi put na Nikad Nije Kasno proba😍😍

Gepostet von Bejhan Ramov am Samstag, 6. Juli 2019Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.