Srpski fudbaler i napadač Fiorentine Dušan Vlahović, otkrio je u petak da je zaražen virusom korona, od koga se liječe i njegovi saigrači Patrik Kutrone i Herman Pecelja.

Zbog ovog otkrića “Viola” je otišla u izolaciju, kao što je uradilo još nekoliko klubova u Evropi, a Vlahović je karantin iskoristio da se putem društvenih mreža ispriča sa Federikom Kijezom, sinom nekadašnjeg napadača Parme, Fiorentine i Lacija – Enrika Kijeze.

Iz razgovora je bilo jasno da Vlahovića nije napustilo dobro raspoloženje uprkos lošim vijestima, pa je sa Kijezom diskutovao o najboljim igračima na svijetu, o tome koje vidio igrice voli da igra, pjesme da sluša, ali je i opisao šta se dešavalo kada je otkrio da nešto nije u redu.

“Imao sam temperaturu 37 stepeni jednog jutra, uzeo sam lek da je spustim, nije pomoglo i otišla je na 39”,  priča Vlahović koji je potom tražio da se testira zbog drugih.

Jedan od oko pet hiljada fanova koji su pratili “lajv” putem društvenih mreža postavio mu je pitanje o virusu korona, a Srbin je uzvratio šalom, “Hladi se i meni korona u frižideru”.

foto: Instagram

Došlo je i do manje “razmirice” sa Kijezom kada je rekao da više voli Marka Markeza, u odnosu na Valentina Rosija, jer Italijan više cijeni svoju legendu.

Da podsjetimo, Italija je najviše pogođena od evropskih zemalja ozloglašenim virusom korona koji je zahvatio cijelu planetu. U ovoj zemlji je registrovano više od 20.000 oboljelih i oko 1.400 umrlih od virusa koji je decembra prošle godine krenuo iz kineskog Vuhana.

Izvor: Telegraf.rs

Više saznajte na izvornom linku: – PRVO JE OBJAVIO DA JE ZARAŽEN KORONA VIRUSOM, A SAD JE SRPSKI FUDBALER OTKRIO U KAKVOM JE STANJU: “Jedno jutro sam imao temperaturu..” (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.