PUCAJU PO ŠAVOVIMA, NE ZNA SE KO KOGA BIJE: Anđelo udario Boru, Teodora se umalo potukla sa Đeksonom!

pink.rs
Nakon što je Bora Santana za nedjelju uz pomoć Drveta mudrosti zakazao vjeridbu sa Macom Diskrecijom, prije čega je opleo po pjevačici Teodori Džehverović i manekenu Anđelu Rankoviću, došlo je do varnica među ovim zadrugarima.

Sve je počelo nakon što je Bora Santana pročitao zadatak. Veliki šef je tražio od ukućana da iznesu tračeve koje su jedni o drugima čuli. Kada je Maca Diskrecija završila svoje izlaganje, Anđelo je skočio kako bi se obračunao sa Borom, a ostali zadrugari su, na svu sreću, sprečili fizički okršaj.

– P*derčino jedna! J*baću ti ja majku! – govorio je Bora Anđelu, dok je Maca Diskrecija vrištala i molila Boru da se kontroliše.

U cijelu situaciju umiješala se i manekenova djevojka, Teodora Džehverović.

– Samo još jednom da kažeš nešto za nas! Samo još jednom! – govorila je pjevačica.

Teodora i Anđelo otišli u spavaću sobu, pjevačica je svog dečka molila da se smiri, međutim ušla je u novu svađu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, koji joj je dobario komentarom kako Anđelu ništa ne znače njene riječi.

– Od*ebi ti bre! Majmunčino jedna! J*bi se sa njom! Zato što si debil! Majmune jedan bre! Ti ćeš da ga smiriš?! – dramila je Teodora po sobi, dok je Anđelo vikao na nju.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...