PUKLA LJUBAV: Zavadili se snajka Prija i djever Stefan!

Kurir
Aleksandra Prijović posvađala se sa djeverom Stefanom Živojinovićem, s kojim je do juče bila u sjajnim odnosima. Kako Kurir saznaje, do nesuglasica između Brenine snajke i starijeg sina došlo je poslije Prijinog nastupa u Budvi, na kojem je Stefan bio specijalni gost i otpjevao novu pjesmu „Druga liga“.

– Aleksandra je nakon svirke insistirala da produže u noćni provod u neki drugi klub koji radi do jutra, ali djever ju je odbio, s opravdanjem da je umoran i da mu se spava. Priju je to baš pogodilo, jer je očekivala da zajedno proslave uspješan nastup. Digla je nos uvrijeđena – otkriva naš izvor.

Snajka i djever su se sutradan izbjegavali i to su vidjeli svi gosti kafića u koji su oboje došli poslije ručka.

– U lokalu je već s društvom sjedio producent „Granda“ Žika Jakšić, naišla je Prija, pozdravila se i sjela s njim. Poslije nekih dvadesetak minuta stigao je Stefan, koji je prišao Jakšiću s raširenim rukama, izgrlili su se i izljubili. Primijetili smo da je Aleksandri samo klimnuo glavom u znak pozdrava. Stefan i Žika su se smijali i pričali, a Prija je ustala i otišla u drugi kafić, u koji je uskoro došao Filip. Njih dvoje su ostali da sjede tamo, a Stefan je otišao dalje – rekao je izvor Kurira sa lica mjesta.

Kako saznajemo, Stefan se ipak, prije nego što se vratio za Beograd, vidio sa Aleksandrom i Filipom kako bi se pozdravio s njima, pa je ujedno i riješio nesuglasice sa snajkom. Pozvali smo Aleksandru i Stefana za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...