PUNICA JE POSLALA SLIKU, ISTETOVIRALA SE ZA ROĐENDAN PUNCA

Kad sam vidio šta je uradila, nije mi dobro bilo, OVO ĆE HAOS BITI 

BONUS

“Čovjek za kojeg sam se udala je mnogo stariji od mene i prva žena ga je napustila. Iako je bio mnogo stariji iskreno sam ga voljela i bila jako sretna pored njega, možda jer sam odrasla bez oca koji je poginuo kada sam imala dvije godine.

Obzirom da je moj muž bio već u godinama odma sam ostala trudna kako bih mu mogla roditi barem jedno dijete, ali samo nakon 5 mjeseci od kako smo se vjenčali, već sam bila u četvrtom mjesecu trudnoće, on se naglo promijenio, počeo je da me vrijeđa, govori kako sam se udala zbog njegovog novca…

Mislal sam da će to sve proći, da je u nekoj krizi, ali od kada sam otišla u bolnicu da se porodim i kada sam na svijet donijela njegovo dijete, njega u mom životu nema.

Dok sam bila u bolnici, spakovao se i otišao za Ameriku, gdje je nekada i radio.

Od tada je prošlo evo već 5 godina, nikada se nije ni javio, boli me jer sam ga stvarno voljela i što je dijete zaista njegovo, a jadno ni krivo ni dužno nema oca, kao što ga ni ja nisam imala i dobro znam kako je to i svako ko je to doživio i preživio zna koliko je sve teško. Moj sin čak ni u rodnom listu nema navedeno ime oca i kao takvo može imati samo više problema u životu.”

POGLEDAJTE I NEKOLIKO URNEBESNIH VICEVA —>>>

Više saznajte na izvornom linku: – PUNICA JE POSLALA SLIKU, ISTETOVIRALA SE ZA ROĐENDAN PUNCA: Kad sam vidio šta je uradila, nije mi dobro bilo, OVO ĆE HAOS BITI (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.