PUNICA MI JE SLUČAJNO POSLALA SLIKU, TRAŽIO SAM DA VIDIM I DONJI DIO: Kad mi je poslala ŽIVOT MI SE ZGADIO,  PA ŠTA JE OVO OBUKLA NA SEBE, IMA LI ONA OBRAZA UOPŠTE??

OSTATAK CHATA NA FOTOGRAFIJI ISPOD:

BONUS: ISPOVIJEST

”Radila sam za jednog bogataša, čistila sam mu neke prostore, prala prozore i tako to.

Nije nešto puno novca, ali na ovakvoj krizi svaki euro je veliki k’o kuća.

Međutim nije me isplatio i kada god sam tražila tih 20 eura uvijek je nalazio neke izgovore.

Prošla su dva mjeseca i više mi se ni ne javlja na moje pozive. Zbog toga sam otišla na njegova kućna vrata i kada je njegova supruga izašla rekla sam joj…

OSTATAK ISPOVIJESTI NA SLJEDEĆOJ STRANICI—->

Više saznajte na izvornom linku: – PUNICA MI JE SLUČAJNO POSLALA SLIKU, TRAŽIO SAM DA VIDIM I DONJI DIO: Kad mi je poslala ŽIVOT MI SE ZGADIO, PA ŠTA JE OVO OBUKLA NA SEBE, IMA LI ONA OBRAZA UOPŠTE?? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.