Učesnik treće sezone ,Zadruge” i internet senzacija Zoki Šumadinac zaintrigirao je javnost tvrdnjama da je tri puta bio u komi i da je nakon toga dobio dar i postao vidovit. Osim što, kako kaže, ima posebne sposobnosti, Zoki je isticao i da može da pošalje svoju energiju na drugi kontinent.

Zokijeva punica Jakovljević prvi put oglasila i ispričala Zokijevu životnu priču i šokirala tvrdnjama da Zoki posjeduje veće vidovnjačke moći od Zorana Marjanovića.

Kolike su Zokijeve natprirodne sposobnosti?

– Zokijeve moći su ogromne, ja sam se u to uvjerila, a i mnogi ljudi. Kada bih poredila s nekim čije su sposobnosti poznate javnosti, ima veće moći od Zorana Marjanovića. Zoki će razriješiti misteriju ubistva one jadne žene Jelene, on već osjeća mnogo toga, ali ne želi da govori o tome dok ne bude siguran. Kad progovori, Zoranova priča pašće u vodu.

Zbog čega je Zoki pao u komu?

– On je dugo od nas krio šta mu se desilo. Sjećam se, imao je neku hiruršku intervenciju koju je krio, mi čak nismo ni znali da je operisan. Nakon operacije stanje se zakomplikovalo i pao je u komu. Poslije toga smo vidjeli da je bio drugačiji.

U kom smislu drugačiji, kako se ponašao?

– Šutio je, mi mu nešto pričamo, a on gleda u jednu tačku, zamisli se, odluta. Htjeli smo da ga šaljemo psihologu, ali nas je ubjeđivao daje OK.

Kada su javljaju vizije?

– Konkretno, poslije treće kome. Poslije prve bio je još jednom u komi i meni je tada otkrio da mu javljaju neke stvari, ali da to ne smije da kaže mami zbog njenog stanja. Majka nam je srčani bolesnik i plašio se da će joj pogoršati stanje.

Na koji način vas je uvjerio da ima natprirodnu moć?

– Ni dan-danas nam nije rekao da može da predvidi stvari, ali nam je djelima potvrdio. Spriječio je velike tragedije u porodici.

Kakve tragedije?

– Konkretno nas je upozoravao da nešto ne radimo. Govorio je da ne idemo na neko mjesto, a i spostavilo se poslije da je tamo bila neka nesreća. Majku je upozoravao na zdravstvene probleme, izbjegla je zahvaljujući njemu srčani udar.

Kako su to njegovo stanje prihvatili njegova bivša supruga i sin?

– Ona vjeruje, sin ima 13 godina i još nije svjestan. Zna da tata nešto može, ali ne zna tačno šta.

Kako komšije gledaju na taj njegov dar?

– Zavisi kako ko. Ima komšija koje ga obožavaju, a ima i komšija koje su ljubomorne i ne vole ga zbog toga. Znate kakvi su ljudi, čim nešto napravite, odmah vas mrze. Jedan ga je pljuvao po novinama, ali to ništa nije tačno. Čista ljubomora. Većina ga voli i vjeruje u njegove moći.

Da li je ikada naplatio svoje usluge nekome?

– Znate kako, on uzima pare, ali to je nešto mizerno. Nije se obogatio od svojih vizija. Uzme, eto, čisto da se kaže da je uzeo.

 

Express/rijaliti

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba