PUSTI ME! Sloba čvrsto zgrabio Lunu za lice – JECAJ i HISTERIJA, a onda STRAŠNA PRIJETNJA!

srbijadanas.com
Ovog ponedjeljka, kada su bili u kupovini, Sloba Radanović napravio je prekršaj, zbog čega je ostao bez hrane koju je htio da uzme za sebe i svoju djevojku Lunu Đogani. Pjevača je obezbjeđenje uhvatilo u krađi, a blogerka je zbog toga dramila.

Kada je prošlo skoro dva sata od toga, Luna Đogani i dalje je razmišljala o Slobinom ispadu, zbog čega se ponovo iznervirala. Kada su sjedili na kauču u dnevnoj sobi, oni su se ponovo posvađali, a ovoga puta imali su još veću raspravu. Đoganijeva nije željela da jede.

– Anabele mi, neću ništa jesti! Boli me ku*ac! I to je to, boli me ku*ac! Nervozna sam, imam veliko pravo. Boli me ku*ac za sve! – rekla je Luna.

Sloba je sve vrijeme ubjeđivao Lunu da treba da jede, ali je ona bila uporna u svojoj namjeri. Kada ju je upitao zašto ima suze u očima, ona je počela ponovo da histeriše. Kako bi je smirio, pjevač je u jednom trenutku stavio ruku na njeno lice, a nju je to još više iznerviralo.

– Nervozna sam, pun mi je ku*ac, gladna sam, zato što sam u PMS-u i zato što ću da pojedem sve oko sebe! Nemoj da me diraš! Pusti me! Neću da uzimam ništa od njih, ovo su svi ološi ovdje i neću mrvu hljeba da uzmem. Sve se slama na nama, neću da budem više ovdje! – plakala je Luna.

Radanović je onda Luni predložio da pobjegnu iz “Zadruge“, a ona je rekla kako neće da bude kao MC Damiro, koji ni manje od 24 sata nije bio u rijaliti programu, već je preskočio ogradu i otišao kući.

– Muka mi je, ne mogu više da se bijem oko hrane. Ja nisam tako vaspitana. Svi su foliranti! Svi su krali, ali se na tebi slomilo. Neću da budem ovdje, hoću kući! Muka mi je, povraća mi se od gladi. Vi ne znate kako je kada treba da dobijete – nastavila je Đoganijeva.

– Ja sam na granici da napravim neko veliko s*anje! – nervozno je izgovorio Sloba.

Kako je sve izgledalo i kako se situacija smirila, pogledajte u video-prilogu koji je ispod ovog teksta.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...