Strašna nesreća dogodila se danas na gradilištu na uglu ulica Knez Danilove i Stanoja Glavaša. Na licu mjesta poginuo je radnik A. P. (28), nakon što se na njega obrušila zemlja.

Radnici su pokušali da otkopaju kolegu, ali nažalost, tijelo bez znakova života uspeli su izvući vatrogasci.

Nakon što su izvukli tijelo mladića, radnici su teška srca gledali prizor svog poginulog kolege.

– Radnici su plakali dok su pokušavali da mu pomognu. Umro je pred njihovim očima. Kažu da se okliznuo i da ga je tada zatrpala zemlja – ispričala je jedna stanarka okolnih zgrada, piše Telegraf.

Nakon što su izvukli tijelo mladića, radnici su teška srca gledali prizor svog poginulog kolege, prekrivenog belim čaršavom, ispod kojeg su virile samo blatnjave cipele.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.