HRVATSKI reprezentativac Ivan Rakitić rekao je da je zadovoljan remijem svoje Barcelone i Real Madrida, no da je njegovoj momčadi nedostajalo zadnje dodavanje za postizanje pobjedničkog gola.

“Bila je ovo izjednačena utakmica, nedostajao nam je kvalitetan zadnji pas za gol, no jako sam zadovoljan i ponosan na svoju momčad”, izjavio je 31-godišnji Rakitić nakon odigranih 90 minuta.

Barcelona i Real Madrid odigrali su 0:0 na Camp Nouu pa su na tablici ostali poravnati s 36 bodova. Real Madrid je krenuo odvažno te je oduzeo loptu Barceloni u prvom poluvremenu.

“Trebali smo biti malo mirniji, no bilo je teško pronaći rješenja. Oni su u prvom poluvremenu stizali pred naš gol i nabacivali loptu, nije se bilo lako braniti. No nakon toga smo mi imali prilike. Bila je naporna utakmica pa je bod zasluženo osvojen”, komentirao je hrvatski nogometaš.

Svatko se bori za sebe

Real Madrid je u 18. minuti tražio penal reklamirajući prekršaj Rakitića na braniču Raphaelu Varaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svatko gura na svoju stranu. Normalno”, izjavio je.

Bivši španjolski sudac Andújar Oliver rekao je za Radio Marcu da je “Rakitić jasno povukao Varanea”. “Na VAR snimci bi to bio penal. Gdje je VAR?” upitao se Oliver.

I nakon drugog poluvremena mreže su ostale netaknute.

“Kako je vrijeme prolazilo, bilo nam je sve bolje na terenu. U drugom dijelu smo osjetno napredovali. Kada smo trebali zbiti redove, zbijali smo ih”, rekao je Rakitić. Njegov reprezentativni kolega Luka Modrić igrao je za Real posljednjih 10 minuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Rakitić: Jesam li napravio penal? Svi guraju na svoju stranu, to je normalno / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.