Ramazanska čestitka gradonačelnika Bihaća i predsjedavajućeg GV Bihać:

“ Građanima Bihaća i Unsko-sanskog kantona islamske vjeroispovijesti u svoje lično ime i u ime Grada Bihaća i GV Bihać , upućujemo iskrene čestitke povodom nastupajućeg mubarek mjeseca Ramazana. Neka i ovogodišnji Ramazan bude mjesec u kojem ćemo istinski pokazati našu solidarnosti, vrijeme za zekat, sadaku i sadekatul-fitr. Uz želju da svaki pojedinac i porodica Ramazan dočekaju u miru i porodičnoj sreći i zdravlju, učinimo svi zajedno da ovogodišnji Ramazan bude vrijeme za dobra djela prema najmilijima, komšiji, zajednici i našoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini”

Ramazan Šerif Mubarek Olsun !

KABINET GRADONAČELNIKA BIHAĆ

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.