U Sarajevu će krajem mjeseca biti održano takmičenje u kickboxingu “World GP 2020.” u organizaciji jedne od vodećih Svjetskih asocijacija borilackih sportova “KOK”, na kojem će učešće uzeti i Rasim Alunović iz Bihaća.

Tehnički organizator je proslavljeni K-1 borac Dževad “BH MACHINE” Poturak, koji se potrudio da, uprkos svim nedaćama prouzrokovanih epidemijom, pruži priliku borcima iz Bosne i Hercegovine da se okušaju na svjetskoj sceni.

Na turniru će nastupiti i član kluba borilačkih sportova “FAVORIT BH” iz Bihaća, Rasim Alunović, koji će za protivnika imati Miloša Jakšića iz Srbije, koji je član respektabilnog RONIN GYM-a.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.