RASKRINKAN LUKA LAZUKIĆ: Nakon fizičkog nasilja nad Natašom otkrivena velika istina!

Blic
Luka Lazukić, koji je došao u žižu interesovanja javnosti zbog fizičkog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac, šokirao je sve kada se saznalo da tuži pjevačicu za troškove iz restorana i kupovine raznih uređaja.

Luka Lazukić, koji je došao u žižu interesovanja javnosti zbog fizičkog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac, šokirao je sve kada se saznalo da tuži pjevačicu za troškove iz restorana i kupovine raznih uređaja, da bi se malo potom otkrilo da pere pare preko svoje firme za čišćenje.

Uz pomenutu tužbu, kao dokumentaciju priložio je i određene račune za avio-karte za Grčku, za smještaj, hranu, piće, a pojedini računi su plaćeni sa računa firme “Full house Service” d.o.o., čiji je direktor lično Luka Lazukić.

Kako su ta dokumenta isplivala u javnost, tako je otkrivena i prevara uskoro bivšeg Natašinog muža, koji je, sudeći po dokumentaciji koju je priložio uz tužbu, prao firmin novac. Firma “Full house Servise” d.o.o. bavi se čišćenjem i nalazi se na Dorćolu.

Iz priložene dokumentacije se stoga vidi da je on, između ostalog, dvije karte za Atinu, gdje je putovao sa Natašom Bekvalac, platio 38.954 dinara direktno iz firme. Takođe i 40.250 dinara, koliko je dao za smještaj u Atini, isplatio je sa firminog računa, kao i određene potrepštine za kuću, hranu itd.

Nakon što su ove informacije pronašle put do medija, Luka je odlučio da povuče kontroverznu tužbu, te je evidentno da se zbog iste i te kako pokajao. Lazukić tako neće tražiti sijaset detalja koji su navedeni, a šta će se dalje odvijati u slučaju Bekvalac – Lazukić pokazaće vrijeme.

Luki zbog nasilničkog ponašanja prema Nataši Bekvalac već prijeti zatvor, a slična sudbina bi mogla da ga zadesi i ako finansijska policija utvrdi neregularnosti zbog papira koji su dospjeli do javnosti.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...