Pjevači Aci Lukas i Aco Pejović godinama su bili dobri prijatelji, međusobno su se podržavali, jedan drugom dolazili na privatne proslave. Međutim, kako se priča Pejović i Lukas ne govore već nekoliko mjeseci, a jedan drugog čak ne žele ni da komentarišu!

U želji da objasni šta se to dogodilo među njima Pejoviću je postavljenjo pitanje koje se tiče Lukasa, a njegova reakcija jasno je stavila do znanja da o bivšem prijatelju ne želi ni slovo da kaže.

– Ovo će biti divan festivala. Vidimo se – kazao je na konferenciji za novinare pred festival ‘Ulaz’.

Navodno,sve je počelo zbog sukoba Aleksandre Prijović i Lukasa i činjenica da mu je preotela ‘Folkhous band’.

Pejović je stao na kuminu stranu.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.