Osvojio sedmi Australian open

Osvajač ovogodišnjeg Australian opena Novak Đoković našalio se sa italijanskim novinarom na konferenciji za medije, održanoj poslije završetka finala takmičanja u Melburnu.

Novinar, koji je govorio engleski sa prepoznatljivim italijanskim akcentom, pokušao je da mu postavi pitanje tako što je prvo nabrojao Novakove titule:

– Sedam Australian opena, petnaest gren slemova.

Novaku je to, sudeći po snimku koji se uveliko dijeli na društvenim mrežama, simpatično zazvučalo. Tada ga je prekinuo i našalio se, imitirajući naglasak italijanskog novinara:

– Not too baaaaad…

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.