RASTEZLJIVA NIVES ZAUZELA NEMOGUĆU POZU, HEJTERI SUMNJAJU NA PHOTOSHOP: ‘Ostale su ti kosti doma!’

net.hr
Fanovi su ostali iznenađeni jer im valjda zbog svojih oblina ne djeluje tako gipko...

Da Nives Celzijus (36) misli ozbiljno kada je riječ o klesanju figure, imamo priliku vidjeti vrlo često u posljednje vrijeme.

Zanosna pjevačica redovito oduzima dah svojim vratolomijama koje bi se malo tko usudio izvesti. OK, usudio se jednom njezin prijatelj, voditelj Dalibor Petko i to nije pretjerano ugodno završilo.

Nives je jedva dočekala subotu da se može posvetiti sebi i treningu. Usput je pokazala neobičnu pozu istezanja, koja podsjeća na škorpiona. Fanovi su ostali, malo je reći, iznenađeni jer im valjda Nives zbog svojih oblina ne djeluje tako gipko na prvu.

Sumnje na Photoshop

“Ko bi rekao da si toliko razgibana. Odlično”, “Škorpion style,samo da ne ubodeee😏”, “Brate mili, od cega si ti, ko guma”, “Ostale ti kosti doma”, neki su od zadivljenih komentara obožavatelja. Bilo je tu, naravno, i poziva Petku da ovu pozu skine, a netko je čak posumnjao da je slika lažna: “Fotomontaža, napravi video!”

Poznavajući temperament i karakter vatrene Nives, ne bismo se začudili da i ovom hejteru posveti status, možda i ispuni želju jer evidentno je da ovdje zaista nema naznaka Photoshopa.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...