“Razlog razvoda od žene je bilo to što sam jednog jutra čuo razgovor nje i njene drugarice, tokom kojeg je ona izjavila da je jedva čekala da moja majka umre, i da je sad napokon srećna jer više nema svekrvu. 

Mislim da me nikad ništa nije pogodilo kao to. 

Koje je to samo bilo razočarenje čuti…i to od žene za koju sam mislio da je najbolja osoba na svetu. Od tog dana je prošlo preko 20 godina. Naš sin se prije par mjeseci oženio. 

I sad me baš zanima, kako bi moja bivša žena reagovala kada bi saznala da je snajka izjavila kako jedva čeka da joj svekrva umre, ili tako nešto..”

Više saznajte na izvornom linku: – “Razlog razvoda od žene je što sam jedno jutros čuo razgovor nje i njene drugarice” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.