Aleksandra Prijović prolila je gorke suze pred kamerama zajedno sa glumcem Mimom Karadžićem kada je takmičarka Snežana Bosančić otpjevala pjesmu “Tebi majko misli lete”.

Njih je najviše pogodila njena tužna životna priča.

Snežana je ispričala kako je sin prijavio u takmičenje te kako je ranije živjela u Tuzli, zatim se udala u Užicu i u tom braku dobila sina.

Nakon šest godina braka se razvela, otišla u Zvornik, a potom se drugi put udala, u Ulcinju, dok je njen sin ostao kod oca i posjećivao ju je tokom ljetnjeg i zimskog raspusta.

Snežana je otpjevala pjesmu “Tebi majko misli lete”.

Aleksandra Prijović je brisala suze i pokušavala da dođe sebi kako bi na kraju mogla da komentariše njeno pjevanje.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.