Ognjena Vranješa nimalo nije pogodila vest da se njegova navodno bivša ljubavnica Jelena Karleuša razvodi.

Štaviše, fudbaler Anderlehta smatra da je njegova nekadašnja draga, s kojom se navodno tajno viđao dve godine, dobila šta je tražila. To je za Kurir Stars potvrdio blizak prijatelj sportiste iz Bosne, koji mu je i saopštio da se Jelena razvodi.

“Verujte da ga uopšte nije dotakla ta vest. Jelena ga odavno ne zanima. Baš sam pričao s njim o svemu što se izdešavalo i jedino što ga interesuje jeste to da ona odgovara za pretnje i uvrede koje je iznela na društvenim mrežama. Javio sam mu da se razvodi, ali on je na to samo kratko prokomentarisao da je dobila što je tražila. Eto, sad je ostala i bez muža i bez para. Kod njega su stvari jasne od samog početka. Sve što je mogao, on joj je pružio. Lepo joj je bilo dok je dobijala poklone, a hvalila se na mrežama da joj dragi muž Duško Tošić poklanja. Strašno”, priča sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

On takođe tvrdi da je Jelena živela kao kraljica dok je bila s Vranješom.

“Sve je imala. Šta god je poželela, to je i dobila. Pored njega je baš uživala. Kod kuće je imala mir, a s mojim drugom ljubav i pažnju. Loše je odigrala slatka mala. Vranješa ne zanima ni da li se razvodi, ni da li se ponovo udaje, samo da odgovara za svoje nepromišljene izjave i pretnje koje mu je uputila i na taj način ugrozila njegov život i život njegove porodice”, završava izvor Kurira.

Vranješ ni ovog puta nije odgovarao na pozive i poruke kako bi dao komentar na ove izjave.