U braku Viktorije i Dejvida Bekama ne cvjetaju ruže već neko vrijeme, iako su prije nekoliko mjeseci obilježili čak 20 godina braka. Kako navode strani mediji, u njihovoj zajednici stvari su vrtoglavo krenule nizbrdo.

Bekamovi su u strahu od bankrota, nakon što je Viktorijina kompanija ostvarila ogroman novčani gubitak. Kako se navodi ona je samo u 2018. godini izgubila preko 12 miliona funti, zbog čega ona stalno paniči. Kako prijatelji bliski paru navode, Viktorija je već danima u suzama.

– Posao je gotovo, pa propao, a i Viktorija i Dejvid su svjesni da je gotovo. Viktorija je već danima u suzama. Sve je u rasulu. Dejvid je svjestan da je njegova supruga uzrujana, ali istovremeno, tvrdi da moraju da misle djecu i da nikako ne bi trebalo da nastave sa gubljenjem miliona. Moda je teška stvar i ona i Dejvid pokušava ohrabriti Viktoriju. Govori joj kako ne smije da bude tako stroga prema sebi, ali sa druge strane, ipak odmah mora da reaguje – navodi izvor.

Takođe, kako se navodi, kada je Viktorija poslednji put imala novčanih problema, Dejvid nije želio da joj pomogne. Podsketimo, često se u medijima spekulisalo da se poznati par razvodi, a Viktoriju su prozivali i da je loša majka.

Izvor blizak paru navodi i da, budući da se sve raspada, oni razmatraju i mogućnost da definitivno stave tačku na svoj brak.

Novi.ba/Espreso.rs

Više saznajte na izvornom linku: – RAZVODE SE VIKTORIJA I DEJVID BEKAM, FININANSKIJSKI KRAH UNIŠTIO BRAK: Zajedno su 20 godina, A SADA DEFINTIVNO KRAJ?! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.