Real već isplanirao prvo januarsko pojačanje

N1

Real Madrid je spremio prvi transfer u januaru, a radi se o defanzivcu Espanola Marij Hermosu koji će kraljevski klub koštati samo sedam i po miliona eura.

Espanol je ove sezone među najprijatnijim iznenađenjima španske La Lige. Tim iz Barcelone je odmah iza čuvenog gradskog rivala i ima tri boda manje od aktuelnog šampiona Španije.

Jedan od zaslužnijih za ovaj uspeh Espanola je defanzivac Mario Hermoso koga bi mogao već u januaru da kupi madridski Real.

Priznanje za ovog defanzivca je stiglo i od Luisa Enriquea. Selektor španske reprezentacije je pozvao Hermosa na utakmice sa Bosnom i Herceogvinom i Hrvatskom u novembru, a takođe važi za jednog od najtraženijih igrača u La Ligi.

On međutim ima veoma malu otkupnu klauzulu, pa tim koji ponudi sedam i po miliona eura će imati dozvolu da pregovara sa Hermosom. On je inače dijete Reala i prošao je kroz La Fabriku da bi u Espanol stigao na ljeto 2017. godine. Mario je bio rizik i trenera Quiquea Sanchesa Floresa koji mu je dao šansu, dok mu je ove godine novi trener Rubi pronašao žicu.

Ovaj 23-godišnji štoper je rođeni Madriđanin i sigurno je i njemu prioritet da se vrati u Real, a i Espanol neće imati ništa protiv da ga proda jer je kineskom vlasniku potreban novac da bi povratio gubitke.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...