Tiziano Crudeli je – legenda. Nije bitno navijate li, kao on, za Milan ili Inter, Juventus, Romu, Lazio, Napoli (npr. u našoj maloj redakciji postoji čak i endemski primjera hrvatskog navijača Fiorentine)… Signor Crudeli svoj klub voli toliko strašću da ga je nemoguće ne simpatizirati.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

U red javnih osoba stavio se davnom promjenom profesije, iz trgovačkog putnika u sportskog novinara. Najprije je pratio tenis onda se nekako dokopao nogometa, a slavu stekao sudjelovanjem u TV emisiji Diretta Stadio.

Poznate osobe i veliki navijači svih talijanskih klubova u Diretta Stadio sjede u studiju i gledaju utakmice, a gledatelji koji nemaju love za ‘pay per view’ gledaju te poznate osobe kako gledaju nogomet, raduju se, nerviraju, svađaju i urlaju.

Mnogi su tako uletjeli u fokus javnosti (Interisti Elio Corno i mlađahni Filippo Tramontana), ali nitko nije kao danas već 77-godišnji signor Crudeli. Rođen u Emiliji-Romagni, a više od svega – Milanista.

Tiziano Crudeli show – Milan 1:0 Torino#ACMilan #MilanTorino #Crudeli #Rebic pic.twitter.com/BxLjx9ZrYH

— Jakub Balicki (@jakub_balicki1) February 17, 2020

Najnovije suze radosnice Tizianu je na oči donio naš Ante Rebić golom Torinu na San Siru u ponedjeljak navečer:

– Rebic, Rebic, Rebiiiic… Prizemni udarac i vodimoooo… Reeebiiiiic!!! – urlao je Crudeli poznat po emotivnim istupima u kojima ne štedi pohvale, ali ni žestoke kritike kada njegovom Milanu ne ide.

Drugim riječima, nakon slavnih ‘80-ih i ‘90-ih, dobri Tiziano već cijelo jedno desetljeće uglavnom plače – od tuge. Legenda.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Rebić i legenda Tiziano: Hrvat zabija, a Talijan plače od sreće! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.