SUBOTNJI remi 0:0 protiv Wolverhamptona spustio je Manchester United na šesto mjesto Premier lige s istim brojem bodova koliko je sakupio i jučerašnji protivnik te ga dodatno udaljio od željenog mjesta u Ligi prvaka.

Opći je dojam da igrači Uniteda djeluju ispuhano i da im nedostaje energije, a na tom tragu kritizirao ih je i Jamie Redknapp, televizijski analitičar i bivša zvijezda Liverpoola.

“Gledam Martiala i pitam se razumije li uopće koji je ulog. Treba dati više, ovo je velika prilika. Gledam Solskjaera i žao mi ga je, izgleda kao poražen čovjek, uopće ne vidim iskru. Gledam ih i mislim kako trebaju više. Neke igrače probuditi treba nogom u guzicu”, rekao je Redknapp za Sky Sports pa se osvrnuo na učinak Olea Gunnara Solskjaera na klupi.

“Ima 11 pobjeda iz 33 utakmice otkad je preuzeo momčad, to su grozne brojke za menadžera.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solskjaer se također požalio na nedostatak energije kod svojih igrača.

“Trebaju odmor, energija im je jako pala. Koliko je klubova slomilo Wolvese? Ne puno, teško je protiv njih igrati, a još su imali 10 dana da se pripreme za ovu utakmicu. Treba nam iskra u protivničkoj trećini. Dajte nam odmora i počet ćemo zabijati”, rekao je Solskjaer, čija momčad u Premier ligi nije postigla gol od 11. siječnja, a u tri utakmice osvojila je samo ovaj bod protiv Wolvesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Redknapp: Solskjaer izgleda kao poražen čovjek, igrače treba nogom u guzicu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.