“KRIZA nije zaobišla ni najstabilniji klub Balkana. Priča traje nekoliko tjedana, Bjelica je odbio smanjenje plaće, svi njegovi pomoćnici dobili su otkaze”, pišu srpski mediji o krizi u Dinamu i smjeni trenera prve momčadi koja se očekuje u četvrtak, kada se u klubu nalaze Zoran Mamić i Nenad Bjelica.

“Iako je bilježio velike uspjehe osvajanjem titule u Hrvatskoj, proljećem u Europi i plasmanom u Ligu prvaka, Bjelica dobiva otkaz”, izvijestio je beogradski B92.

“Razlog je što nije pristao na smanjenje plaće i što je stao ispred igrača, koji su također povukli taj potez”, dodaju, dok o Jovićeviću navode kako je do sada vodio samo ukrajinske Karpate, Celje, te na klupu “Modrih” stiže iz rezervnog tima

“Mamić presjekao, Dinamo izabrao novog trenera”, piše pak čitani srpski sportski portal Mozzartsport. Prenose kako “agonija u Dinamu traje već danima”. 

“Neformalni gospodar kluba Zdravko Mamić je očigledno izgubio strpljenje u natezanju s Bjelicom i spakirao mu otkaz. Odluka još nije službena, ali će to postati kada se dvije strane dogovore o visini odštete koja pripada Bjelici.

Da ga ne štiti milijunski ugovor, Bjelica bi odavno postao bivši u Maksimiru jer Mamić ne oprašta kada mu se netko usprotivi u ’njegovom’ klubu”, dodaje se u tekstu Mozzartsporta. 

Jovićevića predstavljaju kao talentiranog stručnjaka koji je napravio odlične rezultate s Dinamovom djecom u prethodnom periodu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jao, jao i Mamićev nož u srce navijačima 

“Jao, jao. Dinamo otpustio cijeli stručni stožer osim Bjelice”, naslov je kojim sarajevski Dnevni avaz prati zbivanja na relaciji Međugorje – Zagreb. O izboru novog trenera izvijestili su kratko, u agencijskom stilu, navodeći kako Dinamo ipak pušta Bjelicu, a klupu preuzimaju ljudi unutar kuće, mladi trener Igor Jovićević, zapažen po rezultatima s juniorima Dinama u Ligi prvaka. 

“Dinamo ga smjenjuje jer je odbio manju plaću, mijenja ga Crnogorac”, piše crnogorski Mondo, dok srpsko izdanje Monda dodaje kako je Bjelica ispisao povijest Dinama, ali ipak mora ići.

“Pronađena je zamjena za Nenada Bjelicu: Novi Mamićev nož u srce svih navijača Dinama!” u naslovu piše Espresso, dodajući kako se razvoj situacije u Dinamu neće svidjeti Boysima i navijačima Dinama. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Regionalni mediji: Anonimus preuzima Dinamo, Mamićev nož u srca navijačima / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.