Hrvatska je svladala Njemačku u bečkoj drami 25-24 i time se plasirala u polufinale. 

Nijemci nisu mogli vjerovati, a samim time ni tamošnji mediji. ‘Njemački san vjerojatno uništen’, ‘Nepotrebno’, ‘Giganti izgubili u trileru’, samo su neki od komentara tamošnjih medija, a pod efektom šoka bili su i regionalni mediji.

NJEMAČKI MEDIJI

‘Gorko! Rukometni giganti su izgubili u hrvatskom trileru…’

Avaz iz Bosne i Hercegovine lako je zaključio kome pripadaju zasluge za dramatičnu pobjedu s naslovom ‘Hercegovci odveli Hrvatsku u polufinale’. 

Srpski Telegraf napisao je kako je Šego magičnom obranom uveo Hrvatsku u polufinale, dok je Kurir hrvatsku pobjedu nazvao ludom. Portal ‘Alo’ nije pokazao pretjerane emocije s naslovom ‘Hrvatska se plasirala u polufinale Europskog prvenstva’, a Mondo je napisao kako je bečka drama pripala – Hrvatima, dok ‘panceri’ idu kući…

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LINOM ČERVAROM: 

LINO NIJE SPAVAO

‘Znam da zbog nas svi pijete apaurine, idemo ispuniti san’

Hrvatsku sad čekaju još dva okršaja u grupnoj fazi, s Češkom i Španjolskom, a potom dolazi polufinale u kojemu možemo imati čak četiri različita protivnika…

KALKULACIJE: ANKETA

A kako dalje? Na čak četiri momčadi možemo u polufinalu

 

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Regionalni mediji o pobjedi ‘kauboja’ nad Njemačkom: Hercegovci su odveli Hrvatsku u polufinale! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.