Španski golman Pepe Rejna (Reina), koji je bio zaražen koronavirusom, danas je objavio video na kojem se vidi kako trenira u kućnom dvorištu.

Rejna je uz video priložio i motivirajuću poruku.

– Nakon oluje dođe zlatno nebo. Spreman sam za nastavak borbe. Razveselite se svi i budite strogi prema virusu. Hvala vam svima na porukama podrške – napisao je Rejna na Twitteru.

Bivši golman Barcelone, Liverpoola, Bayerna i Milana, a danas Aston Ville, otkrio je za “Corriere dello Sport” kako je osjetio prve simptome.

– Imao sam temperaturu, kašljao sam i imao užasnu glavobolju kakvu nisam imao nikad u životu. Bio sam umoran sve više i više. Kao da sam imao gripu, samo puno teže. Ipak, ono što me baš prepalo bili su problemi s disanjem. Trebalo mi je 25 minuta da dođem do daha, osjećao sam da mi je grlo zatvoreno i da zrak ne može proći – rekao je Rejna.

Pepe se u Engleskoj nalazi od ovog januara na posudbi iz Milana.

– Sada se osjećam puno bolje. Prvih sedam ili osam dana sam proveo zaključan u sobi. Nisam htio da djeca ulaze u sobu kako se ne bi zarazila i nekako smo supruga i ja uspjeli sve organizirati i oni se nisu zarazili – rekao je Rejna.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Rejna objavio motivirajući video / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.