REKAO JE AKO GA OSTAVIM DA ĆE SVIMA POSLATI MOJU TAJNU SLIKU: Mislila sam da blefira, ali kad mi je poslala sliku, DOŠLO MI MUKA, EVO KAKVU ME USLIKAO

Ostatal chata:

BONUS

SVEKRVA MI JE U LADICI PRONAŠLA OVU STVAR I HOĆE DA ME IZBACI IZ KUĆE, KAD MUŽ SAZNA NEĆU SE DOBRO PROVESTI: Objasnila sam joj o čemu se radi, a onda je uslijedio VELIKI ŠOK

CIJELI CHAT ISPOD:

BONUS ISPOVIJEST:

“Muž mi ima najbolju prijateljicu već 10-ak godina. Nudila se da dođe kod nas na odmor ja sam odbijala. 

I dopisuju se doslovno svaki dan ali ajde nije mi to tolko smetalo jer smo mi u Njemačkoj a ona u Hrvatskoj. 

Pa ono Bože moj ne može me varat barem s njom. Naravno da ja nju nisam bas voljela ali kleo mi se milion puta da izmedu njih nema ništa sem prijateljstva. I kako sam trebala rodit, a imala zeznutu trudnoću ona se ponudila da nam dođe malo pripomoć šta sam ja naravno odbila. Nakon poroda sam nekako popustila da ona dođe na par dana vidjet bebu i tako to.

I onda ljudi moji kolko je ona zavoljela to djete ja vam to ne mogu opisati, doslovno kao da je njeno. Ona se brinula o njemu, pazila ga čak i meni pomagala oko svega. Tolko je bila dobra da sam čak ja nju zavoljela.

Tako da od tada vjerujem u muško-ženska prijateljstva i više ne ludim sto se dopisuju svaki dan. “

Više saznajte na izvornom linku: – REKAO JE AKO GA OSTAVIM DA ĆE SVIMA POSLATI MOJU TAJNU SLIKU: Mislila sam da blefira, ali kad mi je poslao sliku, DOŠLO MI MUKA, EVO KAKVU ME USLIKAO / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.