Nakon ove poruke sam plakao, ali od smijeha

BONUS: POUČNA PRIČA

Život je kratak. Provedite više vremena pokazujući ljubav i brigu o ljudima koji i vas vole

Jedan čovjek se zaustavio pored cvjećare kako bi naručio i poslao cvijeće svojoj majci koja je živjela u drugom gradu….

Kada je izašao iz svog automobila, primjetio je jednu uplakanu djevojčicu kako sjedi na trotoaru. Pitao ju je šta nije u redu, a ona je odgovorila: “Htjela sam da kupim crvenu ružu za svoju majku. Ali izgleda da nemam dovoljno novca.”

Čovjek se nasmijao i rekao: “Hajde sa mnom. Ja ću ti kupiti ružu.” Kupio je djevojčici ružu i naručio da se cvijeće pošalje njegovoj majci. Dok su izlazili iz cvjećare, ponudio je da djevojčicu odvuče do njene majke. Ona je radosno pristala. Nakon djevojčicinih uputa, dovezao ju je do me.zara, na koji je ona stavila ružu. 

Foto:Ilustracija

Čovjek se odmah vratio u cvjećaru, otkazao slanje cvijeća, zgrabio buket i otišao u drugi grad kako bi posjetio svoju majku.

Foto:Printscreen

Pouka:

Život je kratak. Provedite više vremena pokazujući ljubav i brigu o ljudima koji i vas vole. Uživajte u svakom trenutku sa njima prije nego što bude prekasno. Ne postoji ništa važnije od vaše porodice.

Izvor:Novi Horizonti 

Više saznajte na izvornom linku: – REKAO MI JE DA JEDVA ČEKA DA SKINE ŽENINE TANGE ALI POSLIJE ZADNJE PORUKE SAM SE ŠOKIRAO: Pa ovo je nešto najjače što sam ikad čuo! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.