REKAO SAM JOJ DA JE VOLIM: Sloba pred svima rekao da bi PRUŽIO DRUGU ŠANSU SVOM BRAKU! (VIDEO)

Pink.rs
Zadrugari su sinoć mogli da pogledaju i svađu Slobodana Radanović i Lune Đogani, gdje je ona pričala kako joj je Radanović rekao da će da bude sa Kijom.

Zadrugari su sinoć mogli da pogledaju i svađu Slobodana Radanović i Lune Đogani, gdje je ona pričala kako joj je Radanović rekao da će da bude sa Kijom.

Nakon što su svi vidjeli snimak, Luna se izvinjavala majci, a Sloba je ustao i komentarisao snimak posle čega je nastala nova svađa.

– Maloprije smo imali u pabu razgovor Luna i ja. Ja sam rekao da je u braku bilo mnogo i lijepih i ružnih stvari, normalno. Smatram da su te ružne stvari uticale dosta. Sada kada pomislim na te lijepe stvari, shvatim da je sve to bilo uzalud i u tim situacijama mi dođe da pružim možda drugu šansu – govorio je Sloba.

Prvo je došlo do prebacivanja između Lune i Kije, nakon što je Kija izjavila da je Sloba njen muž i da na to ima pravo, Đoganijeva je izjavila da će tek imati pravo na njega. Poslije čega je i Kija komentarisala snimak.

– Vidite svi da se Slobodan promijenio prema meni kada sam ja rekla da ga volim, a ne od kada je bila sahrana. On se promijenio na bolje i kada smo pričali, pričali smo o nekim stvarima napolju – rekla je Kija, pa se obratila Mikiju:

– Kako ti znaš da on neće biti sa mnom? – govorila je Kristina Đuričiću.

Kija je zatim rekla da je sa Slobom imala razgovor koji niko nije čuo, a Radanović je zatim zahtijevao da Kristina kaže na šta tačno misli, s obzirom na to da su se noć ranije zbog ove teme žestoko svađali.

– Ja sam rekla da ti kažeš ljubavi. Imaš do kraja maja! – rekla je Kija Slobi.

– Devojko, izašli smo. Ti si plakala zbog oca. Kako ti je krivo što se to dogodilo, sada kada ste se pomirili. Da ti je krivo što nije dočekao da izađeš. Pitala si me: “Da li me voliš?”, šta sam ti ja rekao? Rekao sam ti: “Budi svjesna da nikada nisam prestao da te volim, kao osobu!” – izjavio je Sloba.

Nakon ove Slobine izjave, čuo se aplauz od strane zadrugara, a Radanović ih je molio da prekinu i da ga saslušaju.

– Djevojka koja izađe napolje i kažu joj da joj je otac umro… šta ja treba da kažem? To nije smiješno! Ja sam više plakao zbog tvog ćaleta nego ti! – rekao je Radanović.

Ova izjava povrijedila je Kristinu, jer nije očekivala da će čuti ovakve riječi od supruga koji ju je prevario sa Lunom Đogani. Nešto kasnije zbog svega što je rekao, Sloba se izvinjavao Kristini.

– To je stvarno ružno što si rekao! Odj*bi! Ti si kao jedno g*vno, svi te zaobilazimo! – govorila je Kija.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Radanović je zatim izašao u dvorište, a Kija je izjavila kako Sloba ne želi da kaže ono na šta ona misli, a da je u noći kada su se žestoko svađali, pokazao svoje lice. Kija je dodala i da je prevara koju je doživjela najmanji problem i da odluka o nastavku braka nije na njemu.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...