REKLA MI JE DA JE TRUDNA, BIO SAM UBIJEĐEN DA NIJE MOGUĆE: Onda mi je napisala OVO, samo sam se ONESVIJESTIO!

Dopisivanje sa vibera jednog para izuzetno se brzo raširilo internetom i prilično zabavilo i nasmijalo mnoge. Na koga je tačno Biljana mislila kada je dvosmisleno napisala da ON nije pazio za nas će ostati vječita tajna, ali za “sretnog” momka nadamo se da je Biljana u narednim porukama malo detaljnije objasnila. Najzanimljiviji komentar na ovo dopisivanje mnogima je “Jednostavno sve je džabe kada drugi nisu dovoljno oprezni…”

BONUS:

“Sekretarica sam u jednoj velikoj firmi, gazda, šef, direktor, kako hoćete je jako bogat, a ja radim za mizernu platu od koje jedva preživljavam. On je za razliku od mnogih bogataša sličnih njemu porodičan čovjek, pošten i nikada ne “švrlja”.

Zbog toga sam mu juče podvalila tabletu, znala sam raspored i da nema nikakvih sastanaka. Kada san nakon nekih pola sata ušla, raskopčanog dekoltea i kratke suknjice ispod koje nisam imala ništa znala sam da bez obzira na sve neće moći odoliti. Tako je i bilo, a ja sam sve snimila sa ranije pripremljenim i namještenim kamericama. Nakon toga mi se izvinuo rekavši da ne zna šta ga je snašlo, a ja sam mu tada pokazala snimku njegovog ponašanja i rekla da nema potrebe da se izvinjava meni, već treba da pripremi izgovore za svoju suprugu, djecu i unučiće. Nije mogao da vjeruje u šta se uvalio i tada mi je ponudio povišicu od 10% i da mu predam snimak.

Slatko sam se nasmijala i rekla mu da ću da razmislim. Uzela sam slobodne dane do ponedjeljka neka se malo “rušilja”, a u ponedjeljak će saznati moje zahtjeve. Mislim da će se prilično iznenaditi matori škrtac. Kako da kažem pristati ću na 10 %, ali 10% prošlogodišnjeg prihoda firme. Vidjeti ćemo šta mu je bitnije, porodica, čast i poštenje ili NOVAC…”

Izvor:Ispovesti.com

Više saznajte na izvornom linku: – REKLA MI JE DA JE TRUDNA, BIO SAM UBIJEĐEN DA NIJE MOGUĆE: Onda mi je napisala OVO, samo sam se ONESVIJESTIO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.