Baka Olivera postala je poznata širom regiona nakon snimka gdej ona krši zabranu kretanja za starije od 65 godina, a koji se pojavio na društvenim mrežama.

Podsjetimo, ona je snimljena usred bela dana na ulici, a kada su je policajci pitali zašto je izašla rekla je da je bila na času engleskog jezika.

Međutim, na društvenim mrežama pojavila sutf8
Više saznajte na izvornom linku: – REKLA POLICIJI DA SE VRAĆA SA ČASA ENGLESKOG: Evo gdje je stvarno bila baka Olivera kad je prekršila zabranu kretanja, OTKRIVENA TAJNA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.