S obzirom na trenutnu situaciju nastalu zbog korone virusa, Richmond Park koledž obavještava učenike 9. razreda i njihove roditelje da će prijemni ispit za stipendiju biti organiziran kako je i planirano – u subotu 11.4.2020., ali putem online sistema, saopćeno je iz Richmond Park koledža.

Učenici 9. razreda, koji ove godine završavaju svoje osnovno obrazovanje, ali i njihovi roditelji, iskazali su zabrinutost kako će se stvari odvijati u narednom periodu kada govorimo o nastavku obrazovanja i upisu u srednje škole, s obzirom na trenutnu situaciju sa kojom se suočava naša država zbog korone virusa.

Uprava Richmond Park koledža ističe da će se prijemni ispit za stipendiju održati kako je i planirano, samo što će testiranje biti online.

Oni učenici koji se još žele prijaviti za prijemni ispit to mogu učiniti putem stranice ovdje ,a prijava je obavezna kako bi osigurali prisustvo na prijemnom ispitu, navedeno je u saopćenju.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.