AFP

Obzirom da su princ Harry i njegova supruga, Meghan Markle odlučili da će napustiti kraljevsku porodicu, neće više moći zarađivati na kraljevskom porijeklu.

Naime, kraljica Elizabetha  je odlučila da neće moći zarađivati na brendu ”Sussex Royal”, jer bi se na taj način u javnosti predstavljali kao da su aktivni članovi kraljevske porodice.

Prema nekim informacijama, Harry i Meghan su na svoju službenu web stranicu, te na Instagram profil ”Sussex Royal” potrošli hiljade i hiljade funti. Ali, sada će morati smisliti novo ime na kojem će izgraditi svoje poslovno carstvo.

”Daily Mail” piše da Meghan i Harry potpuno razumiju odluku kraljice, te da je prihvataju.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Rigorozna kraljica Elizabetha, sve je ukinula Harryju i Meghan / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.