U prosincu je Dinamo doma dobio Rijeku 3-0, a prije toga na Rujevici u studenom 5-0. Kad se igralo u Zagrebu, HNTV je organizirao druženje i emisiju za kraj prvog dijela sezone. Na HNTV-u je bio i Damir Mišković.

– Predsjedniče, možda da treneru Rožmanu u ugovor stavite klauzulu da više ne vodi utakmice protiv Dinama, tim smo se riječima u šali obratili prvome čovjeku Rijeke Damiru Miškoviću, a on je u šali odvratio da im treneru baš ne ide protiv Dinama.

Rožman je dvaput vodio Rijeku protiv Dinama i popio osam komada. Na njegovu sreću, ovaj put nema Danija Olma, ali tu su druge klase poput Mislava Oršića i Brune Petkovića koji mogu odlučiti utakmicu. 

Dinamo i Rijeka su četvrtfinale trebali odigrati još 3. prosinca, ali zbog natrpanog rasporeda i Lige prvaka, ‘modri’ su zatražili odgodu, a HNS prihvatio.

Nenad Bjelica lani je izgubio finale Kupa od Rijeke. Bio je strašno ljutit nakon poraza, a ove je sezone triput slavio protiv Riječana.

S “modrima” im je nanio najteži domaći povijest u Hrvatskoj, a posljednji je gostujući gol u igračkoj karijeri zabio baš Riječanima na Kantridi.

Dinamo će biti bez ozlijeđenog kapetana Arijana Ademija, neće biti niti Luke Ivanušeca, u veznom redu zamijenit će ga Lovro Majer.

Po kladionicama su “modri” favoriti za prolazak dalje. Koeficijent na njihovu pobjedu je 1,90, na Rijeku je 4,10, a na remi 3,30. I mali podsjetnik i u Kupu imamo VAR.

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić, Davor Kovačević – Rijeka – Dinamo; četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa; uživo, prijenos, / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.