Većina obitelji Branke Sovrlić sa majčine strane okupila se u Mostaru prije nekoliko dana. Svoj radostan trenutak folk zvijezda podijelila je sa nama.

– Baš sam se obradovala dragim i meni bliskim ljudima koji su rasuti po svijetu a eto, godišnje se vidimo u mom rodnom gradu. Dječica su mi ovaj događaj učinila ljepšim, ispunjenijim i veselijim. Sa njima sam obilazila meni draga mjesta – kazala nam je Branka koja se prema riječima osoba bliskih njoj, nakon gubitka brata vrlo rijetko osjeća sretnom, no ovo su trenuci kada emocijama pusti na volju.

 

 

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.