Nije lako u nedjelju navečer raditi da bi se prehranila obitelj. A tvoja momčad gostuje i najrađe bi bio pred televizorom… Jedan rimski taksist zahvalio je Bogu na tehnologiji pa spojio posao i nogomet dok je njegov putnik Boga – zazivao.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Rimski dopisnik španjolskog El Paisa, Daniel Verdú, morao je u nedjelju navečer sjesti u taksi u Vječnome gradu. Kolega nije sportski novinar pa valjda nije znao da u to doba Roma gostuje kod Verone:

– Čovjek me vozi 110 na sat i gleda utakmicu, a malo je i nervozan je Verona je upravo izjednačila… Dobrodošao kući – sam je sebi poželio Verdú koji se sa slobodnog vikenda u Španjolskoj vratio na posao u Rim.

Taxista romano viendo el partido de la Roma a 110 km/h. Y acaban de empatarle. Benvenuti a casa pic.twitter.com/9X8URITvn0

— Daniel Verdú (@DaniVerdu) December 1, 2019

Vožnja je prošla sretno. A i Roma je na kraju pobijedila, 3-1.

Inače, jug Italije je poznat po dosta ‘liberalnoj’ interpretaciji svih prometnih pravila, a ograničenje brzine više je… Fakultativna kategorija.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Rimski taksist vozi 110 km/h i u vožnji gleda Verona vs Roma / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.