RIVALDO je dao intervju Betfairu u kojem je govorio o statusu Lionela Messija u Barceloni i njegovom mogućem odlasku iz kluba. 

U posljednje vrijeme puno se piše o interesu Intera za Messija, a priču je komentirao i Massimo Moratti, bivši vlasnik milanskog Intera, koji je uvjeren kako talijanski velikan ima dobru priliku za dovođenje Lionela Messija iz Barcelone. 

Odnosi između Messija i čelnika Barcelone nisu sjajni još otkako su počeli pregovori oko novog ugovora za Argentinca koji će 2021. postati slobodni igrač ako ne potpiše novi ugovor. 

“Ne mislim da je Messi san koji Inter ne može ostvariti”, rekao je Moratti za Radio Rai pa je dodao: “Vjerojatno nije bilo nemoguće ni prije nego što nas je snašla ova pošast korone.”

Rivaldo je istaknuo kako ne misli da bi Messi mogao odabrati Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bivši predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je kako bi Messi mogao doći u taj klub, ali ja ne vjerujem u to. Mislim da neće napustiti Barcelonu zbog drugog europskog kluba”, izjavio je Rivaldo pa je dodao:

“Ako već bude odlazio, mogao bi potpisati za neki kineski klub ili otići u MLS. Čak i kad bi transfer u Inter bio financijski povoljan za njega, ne vjerujem da bi ga to zanimalo”, dodao je Brazilac te tako istaknuo kako ne vjeruje da bi Inter mogao platiti Messija. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Rivaldo: Inter ne može platiti Messija, ali i da može, on ne bi tamo otišao / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.