Robert Prosinečki objavio spisak za Tursku i Sjevernu Irsku i napravio jednu promjenu

sportske.ba

Selektor “A” reprezentacije BiH Robert Prosinečki, danas je u Sarajevu objavio spisak za predstojeće utakmice sa Turskom i Sjevernom Irskom.

Prosinečki u odnosu na spisak koji je objavio proteklog mjeseca nije puno mijenjao. Novo ime je tek Asmir Begović, koji je povratnik u reprezentaciju, dok na spisku nema Kenana Pirića iz Maribora. Iako se očekivalo da selektor uruči poziv i Izetu Hajroviću za sjajne igre u Dinamu, to se nije dogodilo.

BiH će sa Turskom u Rizeu odigrati prijateljski meč 11. oktobra, a četiri dana kasnije na Grbavici će dočekati Sjevernu Irsku u 3. kolu Lige nacija.

Asmir Begović (Bournemouth), Vedran Kjosevski (Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Darko Todorović (Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Ćivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk), Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir),, Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor) i Riad Bajić (Basaksehir)





Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...