Robijaš tvrdi da je bludničio s blogerkom: Luna je nimfomanka!


Mladen Ćebić iz Bara, koji se trenutno nalazi u zatvoru Spuž nadomak Podgorice, iznio je šokantne tvrdnje u kojima je naveo da je o*gijao zajedno sa učesnicom rijalitija “Zadruga 2” Lunom Đogani dok je boravila u Crnoj Gori sa nekoliko drugarica!

Naime, Ćebić, koji se se sada nalazi u istražnom zatvoru po Interpolovoj potjernici, optužio je blogerku da je nimfomanka i da je 2014. i 2015. godine sa njim svašta radila dok je boravila na Crnogorskom primorju. Mladen se javio redakciji magazina Svet i u pismu koje je poslao naveo je da ima sve dokaze koji potvrđuju da Đoganijeva baš i ne vodi tako miran život kao što sama tvrdi.

On je napisao da posjeduje pregršt snimaka i fotografija koji mogu da posvjedoče o tome koliko je Luna još kao tinejdžerka bila slobodnije prirode, kao i da se danas pred kamerama lažno predstavlja i prosipa moral bez pokrića. Ćebić se u svom pismu osvrnuo i na period kada je Đoganijeva 2016. godine boravila na zimovanju na Kopaoniku, te je objasnio i da je tamo redovno mijenjala muškarce.

– Pošto se trenutno ne nalazim na slobodi, već sam u istražnom zatvoru, svakog dana čitam razne gluposti koje Luna Đogani izjavljuje. Najsmješnija mi je ova izjava da nije imala s*ks, ha-ha! Ta djevojka je prava nimfomanka, a priča o nekom poštenju. Luna glumi da je i dalje zaljubljena u Slobu. Imam i slike i snimke koji dokazuju šta je sve radila, ali trenutno nikako ne mogu da ih dostavim bilo kome jer sam u zatvoru. Kada izađem, sve će biti objavljeno.

– Ona u rijalitiju ne priča o tome šta je sve radila u Budvi 2014. i 2015. godine, kad je sa mnom o*gijala na gliseru. Nakon ludovanja u budvanskim diskotekama, zabavu smo nastavili u naselju Vidikovac, gdje je došla sa drugaricama. Ne priča ni o zimovanju na Kopaoniku 2016. godine, gdje je takođe došla sa dve drugarice. Sa njom nije bio samo onaj ko je nije pitao – naveo je Mladen u svom pismu koje je poslao redakciji.

Ko je Mladen Ćebić?

Mladen Ćebić (29) mladić je kojeg je prije dvije nedjjelje Srbija po Interpolovoj potjernici izručila Crnoj Gori zbog teških krađa u Baru. Kako navode crnogorski mediji, on će u zatvoru provesti godinu dana. Inače, Mladen godinama učestvuje u reli trkama, a u žižu javnosti je dospio kada je prije dvije godine prijavljen njegov nestanak. Ćebić je nestao u Sutomoru, a poslije dva dana se javio ocu rekavši da su mu se ugasili brojevi jer nije platio račun. Dok se tragalo za Ćebićem, na društvenim mrežama se pojavila i njegova umrlica, na kojoj je pisalo da je tragično izgubio život i da će sahrana biti održana na groblju Gvozden brijeg u Baru.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...