Suzana Jovanović ga je rodila sa samo 18 godina.

Pjevačica Suzana Jovanović je već 20 godina u srećnom braku sa direktorom “Grand produkcije” Sašom Popovićem sa kojim ima kćerku Aleksandru (19).

SVIMA JE ZAČEPILA USTA : Kim otišla na selo, ali provokativnog dekoltea se nije odrekla

Ipak, kada je upoznala Popovića, pjevačica je tada već imala jedan brak iza sebe. Ona je kao jako mlada, tačnije sa 18 godina zatrudnila i udala se za tadašnjeg dečka. Od njega se razvela poslije godinu dana i postala samohrana majka svom sinu Danijelu, koji je tada imao sedam mjeseci.

Suzana nikada ne govori o svom prvom suprugu ali je u jednom intervjuu naglasila da je Saša Popović prihvatio njenog sina kao svog.

– Riječ očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela – „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac”. Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša djeca – rekla je Suzana za “Stil magazin”.

Više saznajte na izvornom linku: – RODILA GA JE SA 18 GODINA, OVO JE SUZANIN SIN IZ PRVOG BRAKA: Pravi je frajer, SAŠA POPOVIĆ GA VOLI KAO DA JE NJEGOV! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.